روزهای سرد رسیدهاند؛ سایهشان روی همهچیز افتاده است. خودروهایمان هم از این سرما بینصیب نیستند. پس باید بیشتر حواسمان را جمع کنیم و با گرم کردن خودرو و دانستن نکتههای لازم برای مراقبت از خودرو در زمستان، از مشکلات و خرابیهای رایج این فصل برای خودروها جلوگیری کنیم. قلقهای رانندگیکردن در زمستان هم از چیزهایی است که رانندههای حرفهای میدانند و با شناختشان میتوانید با خیال راحت به جادهها بزنید. اگر درباره تمام این موارد نیاز به راهنماییهای بیشتر دارید، این مقاله را تا آخر بخوانید. کمکتان خواهد کرد.
در این مقاله، بهترین مارک های کمک فنر پراید را معرفی خواهیم کرد. این مارک ها از کیفیت ساخت بالایی برخوردار هستند و عملکرد مناسبی دارند. بهترین کمک فنر برای پراید در مدلهای گوناگونی تولید شده و توسط شرکتهای گوناگونی نیز روانه بازار میشود. این قطعه اهمیت بالایی داشته و به همین دلیل باید بهترین مدل باکیفیت را تهیه کنید.
در این مقاله، به بررسی انواع صدای کمک فنر و راه های رفع آن خواهیم پرداخت. از جمله مسائلی که در این مقاله مورد بررسی قرار خواهد گرفت، شامل: علل احتمالی ایجاد صداهای ناخوشایند، روشهای تشخیص مشکلات فنرها، و اقدامات قابل انجام برای رفع صداهای ناخوشایند در سیستم فنرها میباشد.
کمک فنر یکی از قطعات حساس و مهم در خودروست ک برای جلوگیری از ورود هر نوع ضربه به داخل خودرو و سرنشینان طراحی شده است. این قطعه در انواع مختلفی ساخته شده که به طور عمده به چند دسته تقسیم می شوند که در این مقاله به بررسی هر کدام یک از آنها پرداخته ایم.
کاربرد و وظیفه کمک فنرکمک فنر ماشین با ایجاد فشار یا کشش روی قطعات متصل به آن، باعث کاهش اثر نوسانات و شوکهای جاده روی بدنه خودرو میشود. این قطعه که در نزدیکی چرخها قرار دارد، باید نوسانات فنرهای موجود را میرا کند. با حفظ تعادل و پایداری خودرو در حالتهای مختلف حرکت، کمک فنر احتمال بروز حوادث جادهای را کاهش میدهد. اگر خودرویی فاقد کمک فنر باشد، هنگام عبور از روی ناهمواریها، تمامی ضربات به داخل اتاق و سرنشینان منتقل خواهد شد، امری که قطعا بسیار آزاردهنده است. ضمن اینکه در صورت حذف کمک فنر، چرخهای خودرو در مواجهه با دستاندازهای متوالی، تماس خود را با زمین از دست میدهند. واضح است که در چنین شرایطی تعادل خودرو بر هم میخورد و از مسیر منحرف یا واژگون میشود.
کمک فنر قطعه ای مکانیکی است که در نزدیکی هر چرخ در سیستم تعلیق نصب می شود تا نوسانات فنرها را کنترل کند. یک سر کمکفنر به اتاق یا شاسی خودرو متصل می شود و سر دیگر آن به قطعهای متحرک از سیستم تعلیق، مانند پوسته اکسل یا طبق متصل است. در این وضعیت حرکت فنر سبب افزایش و کاهش طول کمکفنر می شود. هدف از بکارگیری کمک فنر جلوگیری نوسانات فنر است.
لنت کوبی دیسک و صفحه کلاچ اگرچه راه حلی ارزان تر برای رفع مشکل ساییدگی لنت ها است، اما در درازمدت معایب متعددی به همراه دارد که می تواند هزینه های بیشتری را به شما تحمیل کند. این معایب شامل کاهش عمر دیسک و صفحه، عملکرد ضعیف کلاچ، احتمال آسیب به گیربکس، لرزش در هنگام کلاچ گیری، بوی نامطبوع و سخت شدن تعویض دنده می شود.
دیسک و صفحه کلاچ از جمله قطعات مهم در خودرو هستند که وظیفه انتقال نیروی موتور به جعبه دنده را بر عهده دارند. این قطعات در اثر استفاده مداوم و عوامل دیگر، دچار فرسودگی و خرابی می شوند. بنابراین، آشنایی با عوامل موثر بر طول عمر دیسک و صفحه کلاچ می تواند به افزایش عمر مفید این قطعات و کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری خودرو کمک کند
علایم خرابی دیسک و صفحه و زمان تعویض آندیسک و صفحه کلاچ در اثر استفاده طولانی مدت ساییده شده و عمر آن به پایان می رسد، اما از آنجاییکه این قطعه در داخل گیربکس قرار دارد تا زمانیکه گیربکس را باز نکنید نمی توانید متوجه تمام شدن آن شوید.از طرفی اگر دیر متوجه به پایان رسیدن عمر کیت کلاچ شوید، خسارت های بیشتری به خودرو وارد شده و باید علاوه بر پرداخت هزینه برای خرید دیسک و صفحه کلاچ ماشین، هزینه تعمیرات دیگری را نیز پرداخت کنید.خوشبختانه این مشکل راه حل ساده ای دارد که همان توجه به علائم خرابی دیسک و صفحه می باشد. در ادامه مقاله این نشانه ها را با هم مرور می کنیم تا اگر عمر کیت کلاچ شما رو به اتمام است، سریعتر تشخیص داده و اقدام به تعویض آن نمایید.
دیسک و صفحه کلاچ در خودروهای مجهز به گیربکس دستی یکی از مهمترین بخشهای فنی ماشین به حساب میآید. سامانه کلاچ روی نوع حرکت خودرو و شتابگیری آن تاثیر مستقیم میگذارد و در صورتی که مستهلک شده باشد، دندهپذیری خودرو به شدت کاهش پیدا میکند. بد جا رفتن دنده، قدرت پایین خودرو و در کل عملکرد نامناسب خودرو، از مضرات خرابی دیسک و صفحه کلاچ به شمار میروند.برای اینکه با چنین مشکلاتی روبرو نشوید، لازم است زمان تعویض صفحه کلاچ و به طور کلی تعویض مجموعه دیسک و صفحه را تشخیص و آن را در سر موعد انجام دهید تا خودرو با مشکلات مختلف روبهرو نشود.